duminică, 2 iunie 2013

Cordon bleu cu cascaval delaco

Saptamana asta am primit un cadou neasteptat din partea celor de la Delaco, carora le multumesc tare mult pentru acest cadou delicios.


Pe langa multe bunatati am primit si un set de cutite pentru branza, care imi lace la nebunie <3 p="">

Am folosit cascavalul delaco pentru acest preparat si a iesit excelent.


Ingrediente:

  • 1 bucata piept de pui
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • sunca presata/kaiser
  • cascaval delaco (sofia)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Se spala sise feliaza pieptul de pui.
Se bate cu ciocanul de snitele.
Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia.
Peste fiecare felie de piept de pui se pune o felie de sunculita presata, apoi o bucata de cascaval si se ruleaza cu grija.
Se prinde fiecare rulou cu scobitori si se dau prin faina, ou, pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins pana se rumenesc frumos pe ambele parti.
Se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.
Se poate servi alaturi de o garnitura sau simplu.



4 comentarii:

  1. Bun, bun de tot !
    Eu zic asa....uneori meritam sa fim rasfatate, nu ?
    Exceptional arata.
    Te tzuc cu mare drag !

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Trebuie sa-mi dati un purcel de Craciun, ca m-ati botezat;) va pup si va multumesc :*

      Ștergere

Comandă pizza online!

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)