sâmbătă, 14 august 2010

italian bruschetti



Bruschetele sunt specialitatile italienilor, istoria lor este simpla datorita ingredientelor principale: paine, usturoi si ulei, in ziua de azi se consuma peste tot in lume ca fiind delicatese si se pot savura in orice combinatie, eu am ales sa le fac in combinatie cu cascaval.

Ingrediente

  • 4-5 felii de paine
  • rosii chery
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • oregano
  • cascaval ras
  • ulei de masline


Mod de preparare

Prajim feliile de paine intr-o tigaie de teflon sau la prajitorul de paine.
Cand feliile de paine sunt gata, se scot pe o farfurie si apoi se freaca pe o parte cu usturoi ungandu-se si cu putin ulei de masline.
Rosiile le taie rondele, le punem peste feliile de paine, condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi punem si cascavalul ras si dam la cuptor 2-3 minute pana se topeste cascavalul.
Dupa ce le-am scos de la cuptor asezonam cu oregano.
Se servesc calde atat ca aperitiv, mic dejun sau cina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)