Ingrediente
Mod de preparare
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare,apoi zaharul, adaugam pe rand galbenusurile , apa, faina, praful de copt, esenta si omogenizam compozitia.
Tapetam o tava nu foarte mare ( nu stiu exact cat are tava mea, dar e cam pe jumatate cat cea de cuptor normal) cu hartie de copt, apoi turnam compozitia rezultata in ea si dam la cuptor app 15-20 de minute, este gata cand trece testul scobitorii.
Dupa ce s-a racit blatul pregatim crema.
Mixam iaurtul cu zaharul tos.
Pregatim gelatina conform instructiunilor de pe pachet, dupa ce s-a racit putin o turnam in fir subtire peste iaurt, omogenizam bine si dam 5 min la frigider ( nu mai mult pentru ca se intareste prea mult si nu se mai poate intinde).
Punem crema peste blat, apoi fructele si jeleul facut tot dupa instructiunile de pe pachet.
Dam la rece 1-2 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu