aseara mi-am adus aminte de copilarie, de bunatatile pe care le facea mama si bunica mea, pe cat de simple, pe atat de gustoase, niciodata nu voi uita gustul copilariei!:)
Ingrediente
- cartofi ( cati vrea fiecare )
- branza ( de burduf ar fi excelenta, insa merge de care aveti)
- sare
- piper
- zeama de varza
Mod de preparare
Spalam bine cartofii si ii bagam in cuptor in coaja.
II lasam la foc mediu aproape o ora, ii verificam din cand in cand.
Cand s-au copt, ii scoatem din cuptor si ii lasam foarte putin sa se racoreasca, acesti cartofi sunt buni calzi ( sa te frigi la limba) si ii desfacem cu mana.
Dam branza pe razatoare si o punem peste cartofii pe care i-am sarat daca branza nu este sarata, cine vrea poate pune si piper.
Servim cu mana alaturi de o cana cu zeama de varza, gustul nu se discuta, e minunat!
Cartofii se pot servii simpli, fara branza, sau pentru piticii care inca nu papa singurei se pot decojii si se paseaza, adaugam branzica rasa si gata cina.
II lasam la foc mediu aproape o ora, ii verificam din cand in cand.
Cand s-au copt, ii scoatem din cuptor si ii lasam foarte putin sa se racoreasca, acesti cartofi sunt buni calzi ( sa te frigi la limba) si ii desfacem cu mana.
Dam branza pe razatoare si o punem peste cartofii pe care i-am sarat daca branza nu este sarata, cine vrea poate pune si piper.
Servim cu mana alaturi de o cana cu zeama de varza, gustul nu se discuta, e minunat!
Cartofii se pot servii simpli, fara branza, sau pentru piticii care inca nu papa singurei se pot decojii si se paseaza, adaugam branzica rasa si gata cina.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu