luni, 12 decembrie 2011

Ardei umplut cu crema de branza



Un aperitiv simplu si de efect, perfect pentru masa de sarbatori.

  • 2-3 ardei grasi
  • 400 - 500 branza proaspata de vaca sau oaie
  • marar
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
Spalam ardeiul, dupa care ii taiem capacul si-l curatam de seminte.
Mixam untul cu putina sare pana devine spuma, adaugam apoi branza proaspata si omogenizam compozitia.
Condimentam cu sare si piper dupa gust, iar la sfarsit adaugam mararul tocat fin.
Umplem ardeii cu crema de branza, ii invelim in folie alimentara si ii dam la rece cateva ore.
Inainte de a fi serviti ii taiem rondele potivite, nici prea subtiri, nici prea groase.

12 comentarii:

  1. o idee simpla, dar de efect , imi place !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ii mancam mereu cand eram acasa la diferite mese festive.Sunt tare frumosi, ca de buni sunt sigura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine arata,minunat,Si eu fac dar pun si putina boia dulce .Pupiciiiiiiiiiiiii si lui Andutzu mic

    RăspundețiȘtergere
  4. nadina, multumesc, stiu ca si tu faci, nu am incercat cu boia, dar sunt sigura ca sunt la fel de buni, te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte buni!! La noi nu lipseste , cand avem mese festive! Am sa fac si de Craciun sau de revelion! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  6. Adela, multumesc, nici la noi nu lipseste, te pup :*

    RăspundețiȘtergere

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)