Simpla, rapida, delicioasa.
Ingrediente:
- 2 cani de zahar
- 2 cani apa
- 4 cani de faina
- 1 cana ulei
- 1 praf de copt
- zahar vanilat
- 1 borcan dulceata de cirese amare ( puteti pune orice dulceata va place )
- esenta de rom
- zahar pudra pentru pudrat.
- coaja de lamaie
- 100 g fulgi ciocolata neagra
Se pune apa si zaharul intr-un bol se amesteca putin cu telul, se adauga uleiul, aromele, faina si praful de copt si se omogenizeaza compozitia ( totulse face cu telul, nu este nevoie de mixer ).
Se imparte compozitia in 2 parti aproximativ egale.
Intr-una din ele se va pune dulceata de cirese, iar in cealalta fulgii de ciocolata neagra.
Turnam cateva linguri din compozitia alba, apoi din cea cu dulceata si tot asa pana se termina ambele compozitii.
Se da la cuptorul preincalzit cca. 40 de minute la foc mediu. Se face testul cu scobitoarea.
Dupa ce sa copt se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.
Yummy, cat de bine arata! Sunt convinsa ca e si gustoasa.
RăspundețiȘtergereArata minunat iar gustul de asemenea!
RăspundețiȘtergereCe bine arata si ce buna trebuie sa fie!
RăspundețiȘtergerePup si seara buna!
Minunata !!
RăspundețiȘtergereArata bine aceasta prajitura si e usor de preparat.
RăspundețiȘtergereNumai buna pentru post....de tinut minte !
RăspundețiȘtergereMi-ar place daca ai avea timp sa citesti ce scrie aici:
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/09/multumiri.html
O zi minunata draga Dana !
Multumesc tuturor :*
RăspundețiȘtergereFoarte usor de facut si tare buna!! Pupici :*
RăspundețiȘtergereMultumesc, pupici :*
Ștergere