am incercat o reteta de cus-cus mai light, care se face foarte rapid.
- 1 punga cus-cus
- 150 g mazare congelata
- menta proaspata
- sare
- piper
- 700 ml supa de pui/apa
Se pune supa sau apa la fiert impreuna cu mazarea si cus-cusul si se lasa sa fiarba impreuna pana scade apa.
Cand este gata se condimenteaza cu sare si piper, apoi se asezoneaza cu menta tocata marunt.
Se poate servii ca si mancare de post sau ca si garnitura.
Pofta buna!
imi place cus cusul in orice forma! arata excelent
RăspundețiȘtergereMultumesc, pupici :*
ȘtergereO idee foarte buna de a face cus-cus-ul !!!Eu mereu il prajeam prima data....
RăspundețiȘtergereDar asa cu mazare, fiert , este intr-adevar light !!!
Multumesc de idee...
Te tzuc cu mult drag !
Sidy, draga mea, sunt mai multe tipuri de cus-cus, eu de data asta am gasit care se fierbe, insa am facut si eu din acela care se prajeste, insa nu am observat nici o diferenta la gust, te pup :*
Ștergere