Poate fi servit ca si aperitiv la o masa festiva sau la dieta.
- 2 dovlecei
- branza de vaca
- rosii
- sare
- piper
Se spala dovleceii cu tot cu coaja.
Se feliaza foarte subtire, se condimenteaza si se lasa intr-o strecuratoare la scurs.
Incingem grill-ul si punem feliile de dovlecel, le intoarcem pe ambele parti.
Taiem branza baghete si rosiile felii.
Intindem o felie de dovlecel pe masa de lucru, la unul din capete vom pune bagheta de branza si rosia si rulam cu grija.
Prindem fiecare rulou cu o scobitoare.
Simplu si bun.
Bune, bune!
RăspundețiȘtergereGata,am sosit prima!!pot sa ma servesc singura??cine mai doreste....
RăspundețiȘtergereUn deliciu Dana;pup si sa mai faci!!
Super rapid si bun :)
RăspundețiȘtergereArata grozav de bine, rapid si sanatos!
RăspundețiȘtergereMinunate!!
RăspundețiȘtergere