De obicei il insiropez cu zeama de la compot, insa de data asta, pentru mine l-am insiropat cu cafea si chiar a inceput sa-mi placa la nebunie aroma cafelei :D nu numai in piscot, ci si dimineata.
Pentru baietii mei il insiropez tot cu zeama de la compot, pentru ca asa se cere :))
Pregatim crema:
Mixam galbenusurile cu zaharul, apoi punem sa fiarba la bain - marie pana cand nu se mai simte zaharul.
Separat mixam albusurile cu un praf de sare. apoi marscapone, dupa care incorporam cu o lingura de lemn crema de galbenusuri si omogenizam.
Mixam si frisca si amestecam cu crema de galbenusuri si marscapone.
Taiem piersicile si ananasul cubulete mici si le punem la scurs intr-o strecuratoare.
Tapetam fundul vasului in care dorim sa facem prajitura cu piscoturi date prin cafea.
Turnam jumatate din crema peste piscoturi, apoi punem fructele, inca un strat de piscoturi insiropate cu cafea si restul de crema.
Deasupra pudram cu cacao si dam la rece cel putin 2 ore, daca aveti rabdare :))
Turnam jumatate din crema peste piscoturi, apoi punem fructele, inca un strat de piscoturi insiropate cu cafea si restul de crema.
Deasupra pudram cu cacao si dam la rece cel putin 2 ore, daca aveti rabdare :))
Se serveste cu pofta!!!!
Delicios, eu iubesc tiramisu si se face atat de simplu! Pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc Paula, pupici :*
ȘtergereFoarte bun
RăspundețiȘtergereMultumesc :*
Ștergere